Skip links

Ervaringen van patiënten

Het kwaliteitsprogramma van Fysio de Kolk

Het kwaliteitsprogramma van Fysio de Kolk heet QDNA. Het is een meetprogramma waarin wij uw ervaringen kunnen toetsen. Wij zijn PLUSpraktijk en daarmee verplichten wij ons om deze gegevens te meten. Met uw antwoorden kunnen wij onze zorg nog beter afstemmen op uw wensen.

Als u bij ons in behandeling bent geweest, of langer dan drie maanden bij ons in behandeling bent, dan ontvangt u een enquête. Wij doen ons uiterste best om deze vragenlijst ten hoogste een keer naar u te verzenden. Als u niet wilt deelnemen aan de enquête, of u heeft opmerkingen, dan horen wij dit graag.

Praktijkcijfer van de maand

Januari 2023              9,0

Februari 2023            8,7

Patiëntervaringen

In dit blok beschrijven patiënten hun ervaringen met onze praktijk. Het behandeltraject wordt in het kort beschreven en de persoonlijke ervaringen worden gedeeld.

Feedback van patiënten

CijferPluimVerbeterpunt
10Er wordt op een serieuze, persoonlijke en open manier gecommuniceerd. Je voelt je bij deze therapeut echt gezien.
10Aandacht en humor
10De aandacht en de behandeling

10Mijn cijfers zeggen genoeg
8
Betere faciliteiten / ruimten
10Hele fijne behandeling met goed resultaat. Fysio is altijd even correct en vriendelijk en luistert hoed naar de klachtAndere ruimte vanwege de erg koude vloer in de ruimte van de sportschool en liever parkeren op parkeerterrein dan half oo de stoep. En nog beter een andere locatie in Oostzaan ipv A’dam noord
8Vriendelijkheid en deskundigheidEcho apparaat aanschaffen zodat diagnose nog beter gesteld kan worden. Ik heb nog steeds restklachten waar ik mogelijk toch nog een verwijzing voor nodig zal hebben voor nader onderzoek. Behandeling heeft de klachten sterk verminderd maar niet opgeheven.
9Vriendelijk, positief en kon snel terecht
10Ik heb veel baat bij de behandelingen, ik heb de praktijk ook als flexibel ervaren dat is prettig.
2
Beter communicatie, meer interactie met patiënt.