Skip links

Ervaringen van patiënten

Het kwaliteitsprogramma van Fysio de Kolk

Het kwaliteitsprogramma van Fysio de Kolk heet QDNA. Het is een meetprogramma waarin wij uw ervaringen kunnen toetsen. Wij zijn PLUSpraktijk en daarmee verplichten wij ons om deze gegevens te meten. Met uw antwoorden kunnen wij onze zorg nog beter afstemmen op uw wensen.

Als u bij ons in behandeling bent geweest, of langer dan drie maanden bij ons in behandeling bent, dan ontvangt u een enquête. Wij doen ons uiterste best om deze vragenlijst ten hoogste een keer naar u te verzenden. Als u niet wilt deelnemen aan de enquête, of u heeft opmerkingen, dan horen wij dit graag.

Praktijkcijfer van de maand

Oktober: 8.6

November: 8.4

December: 8.5

Januari: 8.7

Februari: 8.6

Maart: 8.6

April:

Patiëntervaringen

In dit blok beschrijven patiënten hun ervaringen met onze praktijk. Het behandeltraject wordt in het kort beschreven en de persoonlijke ervaringen worden gedeeld.

Feedback van patiënten

CijferPluimVerbeterpunt
9De snelheid wanneer je kan komenmeer tijd voor een behandeling
10Eerlijkheid en transparantieHelaas laatste afspraak gemist omdat ik een email reminder verwachtte en die kwam niet.dit was de reden dat ik mijn laatste afspraak gemist heb. Excuses.
8Gewoon goede en degelijk hulp. Probleem verholpen.
10Ik zou mijn fysiotherapeut een compliment willen geven over zijn deskundigheid, vriendelijkheid en goede manier van communicerenIets meer privacy in de praktijk
10Deskundigheid
10Deskundige hulp en adviseringNiet
-