Skip links

Hoofdlocatie
Fysio De Kolk

Onze hoofdlocatie Fysio de Kolk is gevestigd in Sociaal Medisch Centrum De Kolk (SMC De Kolk). Ons gehele team werkt hier, al of niet in combinatie met de andere locaties. Hier hebben wij naast de behandelkamers ook een oefenruimte met fitness apparatuur voor extra oefening en voor revalidatie in kleine groepen. Uniek aan deze locatie is de nauwe samenwerking met alle overige disciplines (huisartsen, logopedie, Mensendieck en maatschappelijk werk). Wij spreken elkaar wekelijks en mede door deze korte overleglijnen kunnen wij uw behandeling optimaliseren en bovenal maatwerk bieden.

Tel: 075 6845573
E-mail: info@fysiodekolk.nl
Openingstijden: ma-vrij 8:00-20:00

Adres: Zuideinde 80 | 1511 GH Oostzaan

Afspraak maken

WattCycling Centrum Amsterdam-Amstel

Dit centrum is ingericht voor indoor trainen met de Wattbike. Op geavanceerde manier worden verschillende trainingsmethoden aangeboden. Frits Eggink werkt hier als sport- en manueel therapeut en behandelt behalve fietsers ook roeiers en dansers. Door overleg met de sportartsen kan een adequate behandeling op maat worden gegeven.

Tel: 075 6845573
E-mail: info@fysiodekolk.nl
Openingstijden: ma-vrij 8:00-20:00

Adres: Amstelvlietstraat 1 | 1096 GG Amsterdam

Afspraak maken

Fysiomeer Landsmeer

Praktijk Fysiomeer is een groepspraktijk waarin verschillende fysiotherapeuten, ergotherapeuten en oefentherapeuten met elkaar samenwerken onder één dak. Onze interventie hier is de kinderfysiotherapie; Lieke Bos is hier namens Fysio de Kolk enkele dagdelen per week voor de 0-18 jarigen. Mede door haar intensieve contact met de afdeling Orthopedie van het BovenIJ Ziekenhuis worden hier tevens de lokale voet- en onderbeen klachten bij jonge kinderen en jeugd behandeld, alsmede klompvoetjes en loopstoornissen bij peuters.

Tel: 075 6845573
E-mail: info@fysiodekolk.nl
Openingstijden: ma-vrij 8:00-20:00

Adres: Zuideinde 12A  1121 CL Landsmeer

Afspraak maken